категорії: новина

гурт "Холодне Сонце" презентує кліп "Твоє Ім'я"

теґи: Solarice, відеокліп, гурт "Холодне сонце", клуб "Route 66", презентація

21 листопада у столичному клубі "Route 66" відбудеться презентація кліпу "Твоє Ім'я" гурту "Холодне Сонце", а також концерт винуватців дійства.

Власне композиція входить у другий альбом "Театр темних Пелюсток", випущений лейблом "MOON Records".

Робота над виднограєм відбувалась доволі незвично. Можна сказати, що кліп вийшов із фотосесії. Оператор працював професійною фотокамерою у режимі серійної зйомки. Музикантам довелось рухатись приблизно у 5 разів повільніше для того, щоб в результаті отримати необхідну кількість кадрів на секунду.

"Із самого початку ми ще не знали, що у нас вийде. Ми вирішили провести експеримент, керуючись натхненням і самоінтригою. Ідеї народжувались у процесі одна поверх іншої.
В результаті – ми досягли надзвичайно реалістичного ефекту старого кіно, яке не заміниш ніякими сучасними відеофільтрами, оскільки тут відіграє роль не лише те, як виглядає "картинка", але й те, як рухається об'єкт на екрані. Особисто мені дуже сподобалось, як в одному з епізодів у нас вийшов ефект стику плівки", – розповідає вокаліст гурту Василь Гоцко.
 

"Наш хороший друг Олександр Шевченко, який не тільки займається написанням зі своєю дружиною першокласних українських жахотриллерів, допомагав нам з комп'ютерною графікою і спецефектами, що додало кліпу неординарності та глибини. Можу з радістю стверджувати, що експеримент наш пройшов дуже вдало."

Для ротацій на радіостанціях країни, крім альбомної, буде записано акустичну та танцювальну версії пісні, які разом з кліпом увійдуть в однойменний радіосингл.

Наразі, гурт працює над зйомкою наступного свого виднограю до однієї з нових пісень, реліз якого планується орієнтовно на весну 2011 року.

Презентація відеокліпу "Твоє Ім'я" та концерт гурту "Холодне Сонце" розпочнеться о 19:00 за адресою:Клуб "Route 66", вул. Жилянська 87/30 (перехрестя вулиць Жилянська та Комінтерну).

Вхід вільний.